Coaching

TARGET Headhunting tilbyder følgende Coaching

PERSONLIG COACHING

Henvender sig til topledere, ledere og medarbejdere for at få afdækket såvel personlige som faglige styrker som grundlag for i endnu bedre grad at kunne udfylde stillingen eller ønsker om fremtidige stillinger i organisationen.

Resultatet skal være

Mere klarhed om kompetencer og adfærdstræk. Større selvtillid og ikke mindst klar bevidsthed om ens egne styrker og begrænsninger.

TEAMCOACHING

Henvender sig til ledere og medarbejdere, hvis fælles succes er betinget af et stærkt og velfungerende team. Teamcoaching er et stærkt værktøj til at sikre en klar fælles strategi og en målsætning, som er meningsfuld for alle teamets medlemmer.

Gennem team-coaching-processen defineres ændringsbehov og opsættes specifikke kortsigtede og langsigtede målsætninger, både personligt og for virksomheden.

  • Hvilket resultat ønsker teamet?
  • Hvad kræver dette?
  • Hvad forhindrer os?
  • Hvorfor vil vi det?
  • Hvad sker hvis vi ikke gør noget nu?

Team Coaching er vejen mod et klart defineret mål gennem teknikker til at opnå en præcisering af visionen og missionen, således at alle i teamet får klarhed over opgaverne og bliver motiverede til at udføre dem.

Resultater skal være

Bedre kommunikation,  større motivation, større engagement, større arbejdsglæde, personlig fremdrift, større synergi, synlig strategi, fælles fokus i teamet.

Kandidat

Som kandidat kan du klikke her og få mere info.

Virksomhed

Som virksomhed kan du klikke her og få mere info

Kontakt

TARGET Headhunting har hovedsæde i Danmark samt selskaber i Indien og Singapore. Telefonnumre her:

Danmark
Carsten H. Gjørtsvang +45 5140 8960
Maria Louise Jensen +45 2097 2717
Søren Hemmersam +45 4029 6757
Klaus Jørgensen +45 2289 5001
Jan Thomsen +45 4013 7840
Frederik K. Andersen +45 2289 8737
Torben Christensen +45 2014 3976

 

China and India
Carsten H. Gjørtsvang +45 5140 8960

 

Singapore
Carsten H. Gjørtsvang +45 5140 8960

 

Se mere og få yderligere kontaktinformationer her.

 

Lande med samarbejdspartnere

USA (Detroit/Houston) – KINA (Beijing/Shanghai/Hongkong) – RUSLAND (Moskva/Sct. Petersborg) – SVERIGE (Stokholm/Göteborg/Malmø) – NORGE (Oslo) – FINLAND (Helsingfors/Helsinki) – TYSKLAND (Hamborg/Frankfurt) – ENGLAND (London) – BENELUX (Bruxelles/Amsterdam) – SPANIEN (Barcelona/Madrid) – SCHWEIZ (Genéve) – POLEN (Warszawa)