TARGET Headhunting agerer hurtigt og professionelt

Vi arbejder nationalt og internationalt med rekruttering af topledere, funktionschefer, specialister og nøglemedarbejdere.

Vi sparrer omkring ledelse og karriererådgivning.

Vi engagerer os dybt i den enkelte opgave og tager medansvar for vore kunders behov og krav.


“Jeg har haft denne email på vej i mange uger, men .. tiden løber jo stærkt i godt selskab 😊
Og, takket være dig, er jeg dagligt i rigtig godt selskab, jeg er utrolig glad for mit job hos EGN Danmark, hvor jeg nu har været i 3 måneder.
Det var dig der så muligheden i at kombinere mine kompetencer med jobbet som rådgiver hos EGN, vi havde det første møde fra den ene dag til den anden, og processen fra første kontakt fra dig, over 3 møder med ledende medarbejdere fra EGN var yderst professionel.
Hele forløbet var præget af velforberedthed, punktlighed og hurtige og præcise tilbagemeldinger, hvilket resulterede i at, da jeg startede på mit nye job, så var der ingen overraskelser, jeg vidste nøjagtig hvad jobbet gik ud på og hvad planen var, hvilket selvfølgelig mindsker eller eliminerer risikoen for skuffelser på begge sider af bordet.
Sagt med andre ord : fem stjerner til TARGET, og tak for god og professionel behandling hele vejen igennem”

Ole Soltau, EGN Netværk Danmark


Nyheder

TARGET Consulting

9. juni 2020Det nye forretningsområde TARGET Consulting, som startede den 1. maj i år, er allerede kommet godt i gang med de første forretningsprojekter hos SMV kunder. Efter en periode med økonomisk fokus, står mange virksomheder overfor en ny og anderledes kunde-
Læs mere

”DEN EXCELLENTE SÆLGER”

20. maj 2020Mål og rammer med forløbet Få kortlagt såvel nuværende kundesegment samt muligt fremtidig udvidelse af kundesegmentet Få flere og bedre salgsmøder i kalenderen (øge hitraten hos såvel eksisterende som nye kunder) Forbedre evne til mødebooking, mersalg og lukke ordrer på
Læs mere

Ny Partner / Headhunter

27. januar 2020Mads Borne starter den 1. februar 2020 som Partner & Headhunter med Midt-/Nordjylland som arbejdsområde. Mads har flere års erfaring med salgsledelse, generel ledelse og international B2B handel. Ligesom han har International erfaring med virksomhedsopstart og rekruttering samt Internationalisering af
Læs mere

Kontakt

TARGET Headhunting har hovedsæde i Danmark samt selskaber i Indien og Singapore. Telefonnumre her:

Danmark
Carsten H. Gjørtsvang +45 5140 8960
Maria Louise Jensen +45 2097 2717
Søren Hemmersam +45 4029 6757
Klaus Jørgensen +45 2289 5001
Jan Thomsen +45 4013 7840
Frederik K. Andersen +45 2289 8737
Torben Christensen +45 2014 3976

 

China and India
Carsten H. Gjørtsvang +45 5140 8960

 

Singapore
Carsten H. Gjørtsvang +45 5140 8960

 

Se mere og få yderligere kontaktinformationer her.

 

Mød vores energiske team af kvalificerede medarbejdere

Vi har hovedsæde i Danmark, men udfører også vores arbejde fra selskaber i både Indien og Singapore. Endvidere har vi et stort netværk af samarbejdspartner. Læs mere om dette her.

Carsten H. Gjørtsvang
Jan Thomsen
Klaus Jørgensen
Søren Hemmersam
Frederik K. Andersen
Maria Louise Jensen
Torben Christensen
Rahul Sharad Nene
Læs mere om vores medarbejdere. Klik og få de informationer du søger...
Lande med samarbejdspartnere

USA (Detroit/Houston) – KINA (Beijing/Shanghai/Hongkong) – RUSLAND (Moskva/Sct. Petersborg) – SVERIGE (Stokholm/Göteborg/Malmø) – NORGE (Oslo) – FINLAND (Helsingfors/Helsinki) – TYSKLAND (Hamborg/Frankfurt) – ENGLAND (London) – BENELUX (Bruxelles/Amsterdam) – SPANIEN (Barcelona/Madrid) – SCHWEIZ (Genéve) – POLEN (Warszawa)